Gonzos Quest

For deg som liker slotmaskiner som virkelig kan ta helt av, så er sannsynligvis Gonzos Quest et spill som kan oppfattes som smakfult. Her får du en helt ny vri som har utfordret måten vi forventer at automater på nett skal utformes. Prøv deg på denne gratisutgaven og gi oss gjerne en tilbakemelding på hva du synes om spillet. Vi forsetter vår beskrivelse lenger ned og går mer i detalj på hva spillet har å by på og hvordan det fungerer.

På ReelRush.org har vi lagt ut et knippe automater som vi mener er det beste av det beste, og dermed er Gonzos Quest heller ikke noe unntak til den regelen. Gonzo var det første spillet fra NetEnt som ble laget med en videointroduksjon, slik at vi får en nærmere kjennskap til historien bak spillet og vår gode venn Gonzo som har vist seg å være over snittet glad i gull og gode gevinster. Ikke blir overrasket om har gjør en moonwalk eller skriker ut av glede når du treffer godt i automaten hans.

Automaten byr som sagt på en helt ny opplevelse innenfor videoautomater og det største forskjellen er vi her ikke har gevinsthjul som spinner rundt. Istedenfor er det steinblokker som faller ned på forhåndsbestemte plasser og det at hver blokk har sitt eget symbol, gjør at man også bruker dette som en ledetråd når man skal regne ut gevinster. Tre på rad av et symbol gir en gevinst dersom de ligger i en av de tyve forhåndsdefinerte gevinstlinjene i spillet.

Free Falls i Gonzos Quest

Som en ivrig automatspiller er man klar over at det alltid er gratisrundene eller freespins som man ønsker å utløse når man knekker i vei på en automat. Det samme gjelder når man spiller uten gevinsthjul, og i Gonzos Quest har man de meget ettertraktede Free Falls. Disse utløses ved at man får tre gullsymboler etter hverandre på en av linjene. Vanligvis får man 10 freefalls, men når symbolene kommer på skrå kan man få 20 freefalls dersom man har alle linjer aktivert. Du får dermed blir med Gonzo inn i den forgylte by hvor gevinstene og multiplikatorene er høyere. Mange nettspillere har opplevd denne maskinen som meget givervillig og dette er nok også en medvirkende årsak til hvorfor spillet fortsatt troner på toppen over de mest populære automatene i norge.

Multiplikator ved gevinst

Gonzos Quest har et multiplikatorfelt som du kan se øvest til høyre i spillet. For hver gevindt du får i rekkefølge økes multiplikatoren og premiene øker dermed i verdi. I det vanlige spillet kan du oppnå opp til 5x i gevinstforøkelse, mens når man er i de famøse freefallsrundene kan man faktisk komme helt opp i en multiplikator på 15x. Gjør man det og samtidig treffer litt godt er man sikret seg en meget habil gevinst.

Oppsummering av automaten

Til slutt kan vi bare konkludere med at Gonzos Quest er og forblir et sterkt produkt som sannsynligvis kommer til å følge oss i mange år framover. Spillet var allerede forut for sin tid, og andre programutviklere har allerede forsøkt å etterligne denne meget folkekjære automaten. Utforsk den videre her på siden og kos deg mens steinblokkene eksploderer og lager leven.